Menu
0
De grootste voorraad Rubberboten & RIBS
Showroom met alle modellen
Al 15 jaar de beste keuze!
Klanten geven ons een 9,1

Rubberbotenonline - Al 15 jaar de beste keuze!

Al meer dan 15 jaar staat Rubberbotenonline bekend als dé toonaangevende webshop en fysieke winkel in de Benelux. Met een uitgebreid assortiment aan Rubberboten, RIBS en bijbehorende accessoires, is Rubberbotenonline een ware specialist op dit gebied.
Met ruim 15 jaar aan ervaring hebben wij een ruime expertise opgebouwd, wat garant staat voor deskundig advies waar je op kunt vertrouwen. Of je nu een doorgewinterde watersporter bent of net komt kijken in de wereld van rubberboten, bij Rubberbotenonline vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring op het water.

De grootste Rubberboten showroom van Nederland

U bent welkom in de grootste rubberboten showroom van Nederland! Bezoek onze showroom in Joure met een uitgebreid aanbod waarin we trots het grootste assortiment rubberboten in de Benelux presenteren. Met maar liefst 1000 m2 aan ruimte bieden we niet alleen een indrukwekkende selectie aan rubberboten, maar ook een uitgebreide voorraad buitenboordmotoren. Of je nu op zoek bent naar een compacte boot voor recreatief gebruik, een robuuste RIB voor op de grotere wateren, of allerlei handige accessoires en onmisbare onderdelen, je vindt het hier allemaal onder één dak.

Naast de webshop 1000 m2 showroom

Bij Rubberbotenonline geloven we in een persoonlijke benadering. Naast onze gebruiksvriendelijke webshop bieden we onze klanten de mogelijkheid om onze uitgebreide collectie in persoon te ervaren. In onze ruime showroom in Joure staan onze deskundige medewerkers klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte boot of accessoires die aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

De sterkste rubberboten!

Wij zijn trots op het feit dat we exclusieve eigenaar zijn van het gerenommeerde merk HIBO, een fabrikant die bekend staat om zijn hoogwaardige Rubberboten en RIBS. Met onze voortdurende inzet voor innovatie en duurzaamheid streven we ernaar om de sterkste en meest betrouwbare boten op de markt te bieden. Onze producten zijn niet alleen robuust en betrouwbaar, maar worden ook ondersteund door de langste garanties, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van eindeloze avonturen op het water.

Buitenboordmotoren specialist

Als buitenboordmotoren specialist streven we ernaar om niet alleen de beste rubberboten en RIBS aan te bieden, maar ook een uitgebreide selectie van hoogwaardige buitenboordmotoren. Of je nu op zoek bent naar een krachtige motor voor snelheid en prestaties of een betrouwbare en efficiënte motor voor langdurig gebruik, bij Rubberbotenonline vind je de perfecte match voor jouw boot. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste buitenboordmotor die voldoet aan jouw eisen en verwachtingen. Naast de verkoop van buitenboordmotoren kan je ook terecht in onze eigen werkplaats voor het nodige onderhoud.

Ook voor accessoires en onderdelen!

Bij Rubberbotenonline geloven we in het bieden van een complete oplossing voor al jouw behoeften op het gebied van rubberboten en RIBS. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan boten en buitenboordmotoren, maar ook een breed scala aan rubberboot accessoires en onderdelen. Of je nu op zoek bent naar praktische accessoires om je vaarervaring te verbeteren, zoals reddingsvesten, navigatieapparatuur of verlichting, of essentiële onderdelen om je boot te onderhouden of te repareren, zoals pompen, reparatiesets of reserveonderdelen, je vindt het allemaal bij ons. Met onze ruime voorraad staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste accessoires en onderdelen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta