Rubberboot

Een Rubberboot met een goede prijs en kwaliteit verhouding? HIBO heeft Rubberboten met unieke kleurstellingen. Het gebruik van de beste materialen en onderdelen maakt een HIBO Rubberboot de beste en sterkste Opblaasboot. Wij garanderen u de kwaliteit van onze Rubberboten met 5 jaar garantie op het doek en 3 jaar garantie op de naden!

Advies of vragen over de Rubberboten? Neem contact met ons op (0513-785550) of kom langs in onze Rubberboten Showroom in Joure!

Rubberboot Kopen


Een Rubberboot kan op verschillende manieren gebruikt worden, voor op vakantie, voor het gezin, voor de kinderen, op de zeilboot maar ook als Tender Boot. Het is belangrijk om te weten hoe u de Rubberboot gaat gebruiken om een goede keuze te maken.
Wanneer u de Opblaasboot langere tijd in het water laat liggen kunt u beter kiezen voor een RIB Boot met Polyester romp.

Het voordeel van een Rubberboot is dat u de vloerdelen uit de Opblaasboot kunt nemen en de Rubberboot en Vloer in tassen mee kunt nemen. Een Airdeck Rubberboot kunt u zelfs in één tas meenemen en het gewicht van een Airdeck Rubberboot is minimaal!

Rubberboot met Motor


Wanneer u naar een Rubberboot met Motor op zoek bent hebben wij interessante set aanbiedingen voor u. Naast een 4-takt Buitenboordmotor kunt u ook kiezen voor een Elektrische Buitenboordmotor. Achter een Rubberboot kan afhankelijk van de maat een Buitenboordmotor van 2.5 PK tot wel 30 PK. In ons assortiment kunt u kiezen uit een Mercury Buitenboordmotor, Tohatsu Buitenboordmotor, Honda Buitenboordmotor of een Green Force Elektrische Buitenboordmotor.

Rubberboten

Er zijn vele verschillende Rubberboten verkrijgbaar, tussen de boten kan veel verschil zitten. Wij begrijpen goed dat u de Rubberboten op uw gemak in het echt wilt bekijken, in onze Showroom in Joure treft u twee verdiepingen met Rubberboten en bijbehorende artikelen. U kunt elke kleurstelling en maat van de HIBO Rubberboten in onze showroom bekijken ook hebben wij vele Rubberboot met Motor combinaties in de Showroom.


Airdeck Rubberboot


Een Airdeck Rubberboot is een volledige opblaasbare boot, ook de vloer is opblaasbaar. Een Airdeck wordt veelal gebruikt op zeilboten. Bij een HIBO zijn de opblaasbare bodem en de romp één geheel, geen losse uitneembare modem. Het voordel hiervan is dat u de boot kunt uitvouwen en direct kunt oppompen met een luchtpomp. Een groot voordeel van een Airdeck rubberboot is het gewicht, een Airdeck is behoorlijk lichter dan een Rubberboot met aluminium vloer.

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u de Rubberboot uit voorraad bestellen. Voor 12:00 besteld, is de volgende dag al in huis! In onze showroom kunt uw boot direct meenemen! Twijfelt u nog over uw keuze? Neem gerust contact op, wij adviseren u graag. Ook ben u altijd welkom in onze Rubberboten Showroom zodat u de boten in het echt kunt bekijken.

Showroom & Klantenservice Dinsdag t/m Vrijdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550