Waterdichte Tas

Een Waterdichte Tas om uw spullen droog in op te bergen? Wij hebben een ruim assortiment tassen uit voorraad leverbaar. De Waterdichte Tas is er in verschillende soorten en maten. Waaronder een Waterdichte Duffle/Drybag van 10L of 20L, Waterdicht Telefoonhoesje of Waterdichte Opbergtas van 30L of 40L.
Voor advies of vragen over een Waterdichte Tas kunt u langs komen in onze winkel in Joure of bel 0513-785550. Uw tas voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

Waterdichte Tas Boot

 

Er zijn meerdere formaten van een waterdichte boottas. Een waterdichte tas in de boot is handig om de spullen droog op te bergen en wanneer de tas overboord valt.

 

Een Waterdichte Opbergtas is er in 30 liter en in een 40 liter tas. Uw perfecte maat hangt af van uw gebruik. U kunt de tas bijvoorbeeld enkel gebruiken om uw handdoeken droog te houden, maar ook om complete zeilpakken mee te vervoeren. Alle tassen zijn voorzien van handige en comfortabele schouderbanden.

 

Drybag Waterdichte Tas

 

De waterdichte tas wordt ook wel een drybag genoemd. Een Drybag is een Waterdichte Tas in 10L of 20L. Deze tassen zijn handig mee te nemen in een kleine boot of op een SUP. Een Drybag is door de gelaste naden volledig waterdicht. Rol de Drybag op en bewaar uw spullen makkelijk in de Drybag. Ook is een Drybag voorzien van een handige schouderriem zodat u de tas op wal makkelijk mee kunt nemen.

 

Waterdichte Tas Duffle


Een Waterdichte Duffle is een handige tas die makkelijk mee te nemen is in een boot. De Duffle is steeds populairder geworden de afgelopen jaren. Een Duffle heeft een rolsluitng aan de bovenkant en heeft gesealde naden waardoor de Waterdichte Duffle 100% waterdicht is. De waterdichte Duffle is in 10 liter en 20 liter verkrijgbaar. Genoeg opbergruimte om spullen in mee te nemen maar ook nog handig mee te nemen in de boot of op de wal.

Waterdichte Telefoonhoesje

 

Met het waterdichte telefoonhoesje van JOBE, heeft u nooit meer last van waterschade aan uw telefoon. Uw telefoon is in het waterdichte telefoonhoesje nog steeds bedienbaar. Plaats uw telefoon in het hoesje en rol het hoesje op zodat er geen water in het telefoonhoesje kan komen. Het hoesje is af te sluiten met een klepje. In verschillende zwemvesten zit een vak waarin het waterdichte telefoonhoesje veilig opgeborgen kan worden tijdens de dag op het water.

 

Showroom & Klantenservice Maandag t/m Zaterdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550