7 dagen per week geopend! Maandag t/m Zaterdag 10:00 -17:00 & Zondag 12:00 - 17:00 | Vragen? 0513-785550

Funtubes

Funtubes

funtube
Het grootste assortiment Funtubes uit voorraad leverbaar. Officieel JOBE dealer.
Een funtube met veel uitdaging, maar ook lounge funtubes om op te relaxen achter de boot. Een funtube is verkrijgbaar van 1 persoons tot een banaan voor wel 10 personen!

Voor advies welke funtube voor u geschikt is, kunt u langs komen in onze winkel in Joure of bel 0513-785550. Uw funtube online voor 23:59 besteld is morgen in huis!

Funtube Modellen


Een funtube is er in verschillende modellen. Het verschil zit voornamelijk in de vorm en het uiterlijk. Rond, vierkant, een stoel, een banaan. De kick flip en sunray kunnen op twee verschillende manieren bevestigd worden. De belangrijkste vraag is wat wilt u met de funtube en hoeveel vermogen heeft uw boot?

Verschillen Funbanden


Heeft uw boot een lichte motor en dus niet veel vermogen (2.5-10 PK i.c.m. een Rubberboot) dan is het verstandig voor een “volle” funtube te kiezen. Deze funband heeft meer drijfvermogen waardoor hij minder kracht nodig heeft om vooruit te komen.

Hoe minder vermogen, hoe meer volume. 2 persoons funbanden zoals de Scout 2P, Storm 2P en Airstream 2P zijn zeer geschikt bij weinig vermogen.

Accessoires Funtube


Wat ben ik nodig voor mijn Funtube? Om uw funtube aan uw boot te bevestigen bent u een skipaal, turboswing of een magnum bridle / Watersports Bridle en ski ogen nodig. Deze zorgt ervoor dat het funtube touw niet in de schroef van de (buitenboord)motor komt.  Aan de magnum bridle of skipaal kunt het funtube touw bevestigen, deze is voor 2P, 4P, 6P en 10P funtubes.

Om de schok bij het starten op te vangen kunt u een bungee extension toevoegen. Dit raden wij absoluut aan bij Rubberboten en RIBS. Ook kunt u voor uw veiligheid een Quick Release aan uw funtube vastmaken. Deze zorgt ervoor als u van de funtube valt het funtube touw los schiet en u niet mee wordt gesleept.

 

Goedkope FuntubeWij hebben verschillende package deals, hierin zit alles wat u nodig bent om het water op te gaan en te genieten van uw goedkope funtube! De goedkope package uitvoering is verkrijgbaar in de Funtube Hydra, Funtube Rumble en Funtube Thunder.