Menu
EUR
  • De grootste rubberboten showroom
  • Uit voorraad leverbaar, direct varen
  • Al 15 jaar de beste keuze
  • Koop direct van de fabrikant

Ruilen & Retourneren

Op deze pagina kunt u vinden hoe u eenvoudig en snel één of meerdere artikelen van je bestelling kan ruilen of retourneren. U mag uiteraard ook langs komen in onze winkel om een bestelling te ruilen of retourneren. Mocht u nog vragen hebben over het ruilen of retourneren van uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik een of meerdere artikelen Ruilen?  

Eén of meerdere artikelen ruilen kan eenvoudig en snel. Je retourneert de artikelen die je niet wilt houden binnen 14 dagen na de dag van ontvangst herroepen, vervolgens heb je nog 14 dagen om de retour terug te sturen. Daarnaast besteld u via de webshop de nieuwe artikelen. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de retourzending bij ons is aangekomen en verwerkt. Waardoor u de nieuwe artikelen weer snel in huis heeft. Afhankelijk van het orderbedrag betaalt u wel of geen verzendkosten.

Hoe kan ik één of meerdere artikelen Retourneren?  

Eén of meerdere artikelen retourneren kan binnen 14 dagen na de dag van ontvangst. Er zijn twee verschillende manieren om te retourneren. 

Ten eerste kunt u de artikelen gratis in onze winkel in Joure afgeven tijdens onze openingstijden.

De tweede manier is om de artikelen op eigen kosten naar ons te versturen. In het pakket dient het retourformulier te zitten, deze is te downloaden via de link onderaan deze pagina. Ook kunt u de retour aanmelden via het online retourformulier onderaan deze pagina, voeg ook in dit geval altijd je ordernummer toe aan het retourpakket. Houd er rekening mee dat de artikelen in ongeschonden staat, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien zijn van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak de artikelen goed en stuur het binnen 14 dagen na de dag van ontvangst met voldoende frankering terug. 

Wij storten het gehele aankoopbedrag terug inclusief standaard verzendkosten voor de heenzending. Indien u slechts een deel van de bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

Het bedrag krijgt u zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroeping) retour, echter mogen wij wel wachten met de terugbetaling totdat de producten zijn ontvangen. Of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Indien u ons tijdens het retourttermijn vooraf op de hoogte brengt van de retour, dan heeft u vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren.

TIP:
Een voordelige manier om artikelen retour te sturen is via een DPD Pakketshop, hier kunt u de dichtstbijzijnde DPD Pakketshop vinden. https://www.pakkettenversturen.nl

Hoelang heb ik bedenktijd?  

U heeft wettelijk 14 dagen bedenktijd. Dit wil zeggen dat u de bestelde product(en) kunt beoordelen/passen. Net zoals u bij ons in de winkel kunt doen. Bent u niet tevreden met de aankoop? Dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen herroepen (retourneren). Na het herroepen heeft u 14 dagen de tijd om de retourzending naar ons op te sturen. Let er wel op dat wanneer een product beschadigd is of niet meer als nieuw kan worden verkocht, hiervoor kosten in rekening gebracht kunnen worden. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en de werking van de items vast te stellen. Zorg ervoor dat u de producten binnen 14 dagen na ontvangst of binnen 14 dagen nadat u de overeenkomst heeft ontbonden aan ons retourneert, anders kunnen wij de retourzending helaas niet meer accepteren.

Welke artikelen kunnen niet worden geretourneerd?  

- Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

- Artikelen die op maat zijn gemaakt (conform jouw instructies) vallen niet onder het herroepingsrecht en kun je niet ruilen of retourneren.

- In verband met de veiligheid geldt voor Automatische Reddingsvesten en Touwwerk voor de funsport wat is uitgepakt of uitgerold is een waardevermindering van 100%.

- Voor zwemkleding welke niet meer voorzien is van de hygiëne strip geldt een waardevermindering van 100%.

 
Retourformulier 

>>Download hier het retourformulier<<

Naast ons eigen retourformulier mag u ook gebruik maken van het Europese herroepingsformulier.

>>Download hier het Europese Herroepingsformulier<<

Retouradres  

Rubberbotenonline.nl
t.a.v. Retouren
Ambachtswei 5
8501 XA Joure
Nederland

Ook kunt gebruik maken van de onderstaande download link, hier kunt u een retouradres downloaden. Deze kunt u eenvoudig uitprinten en op het retourpakket plakken.

>>Download hier het retouradres<<

 

Start hier je Retour -> START

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!