Menu
EUR

Ook voor de zakelijke markt

Rubberbotenonline Zakelijk

Wij zijn meer dan een webshop en fysieke showroom. We leveren ook aan bedrijven en organisaties. Ben je een verhuurbedrijf en bied je rubberboten aan als dagtocht? Of als een bijboot bij een jacht? Wil je in een rubberboot patrouilleren tijdens een evenement? Of wil je een rubberboot gebruiken voor onderhoudswerkzaamheden in of aan het water? Bij Rubberbotenonline moet je zijn!

Bezorg je huurders de dag van hun leven

Ben je op zoek naar de beste rubberboten of RIBS om te verhuren? Om je huurders de dag van hun leven te bezorgen? Door heel Nederland en het buitenland bieden we verhuurbedrijven de beste rubberboten en RIBS!

Meer informatie

Houd je evenement veilig

Tijdens evenementen in de buurt van het water worden rubberboten en RIBS vaak ingezet als patrouilleboot. Je beveiligers voorkomen zo dat er ongenodigden het terrein opkomen en de EHBO is sneller ter plaatse. Houd je evenement veilig en zet een rubberboot van Rubberbotenonline in.

Meer informatie

Ook voor onderhoud

In onze eigen werkplaats voeren we allerlei reguliere onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit. We helpen je met problemen, calamiteiten, onderhoud en reparaties. Ook het reguliere onderhoud van de gehele floot verzorgen we voor je. We doen er alles aan jouw rubberboot snel weer in het water te krijgen. Want daar hoort die thuis.

Meer informatie

Adres

Contact

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!