Menu
EUR

Rubberboot Accessoires

Alle Rubberboot Accessoires voor uw Rubberboot of RIB Boot. Accessoires die het dagje op het water nog aangenamer maken of onmisbaar zijn. Populaire accessoires zijn bijvoorbeeld Strandwielen, een Rubberboothoes of Rubberboot Trailer. Naast Rubberboot Accessoires hebben wij ook alles om uw Rubberboot of RIB Boot te beveiligen of voor de veiligheid aan boord zoals een Brandblusser of Reddingsvest.

Rubberboothoes


Een Rubberboothoes is onmisbaar voor uw rubberboot. Naast dat dekzeil beschermt tegen water en vuil beschermt een afdekzeil ook tegen UV-straling. Wanneer een rubberboot langdurig in de zon ligt kan de uv-straling zorgen dat het PVC gaat plakken en de kleefkracht van lijm loslaat. Door een Rubberboothoes over de rubberboot te doen kan dit eenvoudig voorkomen worden. Een boothoes voor een rubberboot is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Rubberboot Pomp


Een rubberboot pomp is onmisbaar om de rubberboot op te blazen. Er zijn verschillende ventiel aansluitingen voor een rubberboot pomp. Ook is er een elektrische luchtpomp, hier kunt u zelf de gewenste druk instellen en de pomp blaast de boot voor u op.

Rubberboot Trailer


Een Rubberboot Trailer om uw boot mee te nemen achter de auto of een trailer voor op de camping? In ons assortiment hebben wij verschillende trailers die geschikt zijn voor Rubberboten. Een wegtrailer is geschikt voor op autowegen, hier kunt u uw rubberboot of rib boot eenvoudig op meenemen en bij een trailerhelling in het water laten. Een strandtrailer is handig om de boot op bijvoorbeeld een camping naar het strand te rijden. Ook zijn er strandwielen, deze zijn handig voor kleine stukken op de wal.

Bankje Rubberboot


Er zijn verschillende soorten bankjes voor in een rubberboot. De meest bekende is het plankje wat overdwars in de Rubberboot zit. Dit bankje is verkrijgbaar met een oor- of sliding seat bevestiging. Voor een oor bevestiging zitten er twee zitbank houders aan de binnenzijde van de boot. De Slidingseat bevestiging is voor HIBO Rubberboten vanaf medio 2016 met een PVC strip houder. Ook is er een opblaasbare zitbank of voor een RIB Boot een Jockeyseat of losse Polyester Console.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!