Menu
EUR
  • De grootste rubberboten showroom
  • Uit voorraad leverbaar, direct varen
  • Al 15 jaar de beste keuze
  • Koop direct van de fabrikant

Garantie & Klachten

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten

Op onze Rubberboten heeft u 5 jaar garantie op het doek (PVC) , 3 jaar garantie op de lasnaden en 1 jaar garantie op de accessoires. Voor RIBS geldt 3 jaar garantie op het doek (PVC) en de lasnaden. En 1 jaar op de accessoires.

Naast de wettelijke garantie en de fabrieksgarantie geven wij op bepaalde producten ook een eigen garantie. Onze eigen garantie staan dan omschreven bij het product. Onze eigen garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

U kunt uw klacht over het betreffende artikel indienen via onze e-mail: [email protected]

Klachten

Bent u niet tevreden over het product of over onze dienstverlening? Dat vinden we heel vervelend. U kunt uw klacht via ze mail [email protected] kenbaar maken aan ons. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Bent u niet tevreden over de afhandeling van uw klacht door ons? Dat vinden wij erg vervelend. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat u uw klacht kunt voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl)

Ook kunt u uw uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/.')

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!