7 dagen per week geopend! Maandag t/m Zaterdag 10:00 -17:00 & Zondag 12:00 - 17:00 | Vragen? 0513-785550

Rubberboot met Motor

Rubberboot met Motor? Voor u hebben wij scherpe aanbiedingen met Rubberboten in combinatie met een Tohatsu buitenboordmotor. Kies uw kleur en afmeting, bij de Rubberboot kunt u het gewenste vermogen van de Buitenboordmotor selecteren en u krijgt direct een scherpe prijs voor een Rubberboot met Motor! Naast een scherpe prijs geven wij u een goede garantie op zwel de boot als motor. Na ontvangst van uw zending kunt altijd contact opnemen voor hulp en vragen bij bijvoorbeeld het opbouwen van de Rubberboot.

Wij begrijpen goed dat het lastig is om de lengte en het vermogen van de boot en motor te kiezen, wij adviseren u graag bij uw keuze. In onze showroom staat vrijwel elke combinatie zodat u deze op uw gemak kunt bekijken.

Vragen of advies over een Rubberboot en/of Buitenboordmotor? Bel of mail gerust! 0513-785550 of info@rubberbotenonline.nl

Rubberboot met Motor Online


Uw Rubberboot met Motor online bestellen? Wanneer u uw keuze tussen de boten en motoren heeft gemaakt kunt u eenvoudig online uw keuze maken en bestelling plaatsen. Bij het afrekenen kunt kiezen tussen verschillende betaal methodes. Wij bezorgen uw Rubberboot met Motor kosteloos binnen Nederland binnen 48 uur met onze koerier. De koerier maakt voor de levering met u een afspraak op een moment dat het u past. Liever niet online bestellen? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Joure.

Garantie Rubberboot met Motor


Wij garanderen de kwaliteit van de Rubberboot met Motor die u bij ons koopt met een transparante garantie en betrouwbare service. Op een HIBO Rubberboot zit 3 jaar garantie op het doek en 5 jaar garantie op de naden. Bij een Tohatsu of Honda Buitenboordmotor krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie bij normaal gebruik wanneer u de Buitenboordmotor ieder jaar een onderhoudsbeurt geeft.

Rubberboot met Motor Showroom


Wij begrijpen goed dat u de Rubberboten en motoren graag even in het "echt" wilt bekijken, in onze Showroom in Joure hebben wij elke kleurstelling en elke maat in onze showroom. In onze showroom adviseren wij u graag over de combinatie die bij uw gebruik past! Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u de Rubberboot met Motor vrijwel altijd direct meenemen, onze regel is: Alles op voorraad u vaart zorgeloos weg..


Rubberboot Accessoires


Maak uw set af met handige Rubberboot Accessoires. Om uw boot te beschermen tegen een snelle slijtage door UV straling raden wij aan een Rubberboothoes te gebruiken wanneer de boot niet gebruikt wordt. Ook zijn er vele handige accessoires voor in en om de boot. Zoals een Strandtrailer om de Rubberboot te transporteren of Waterdichte Tas om spullen droog te houden.

Kijk hier voor de onze openingstijden en adresgegevens van onze Showroom in Joure!