Showroom en Telefonische Klantenservice Donderdag t/m Zaterdag 10:00 -17:00 | Vragen? 0513-785550

Strandtrailer

Een strandtrailer is onmisbaar voor uw Rubberboot als u een klein stukje met uw rubberboot of boot moet lopen. U plaatst uw boot erop, er rijdt hem zo het water in. Binnen ons assortiment hebben wij 2 soorten strandtrailers voor u. De HIBO Rubberboot Budget Trailer Demontabel en de HIBO Rubberboot Aluminium Demontabel Trailer. De Budget Demontabel is een robuuste trailer gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor de trailer makkelijk mee te nemen is. De Aluminium Demontabel is makkelijk mee te nemen in de auto, omdat de trailer maar 19 kilo weegt.

Strandtrailer Rubberboten


Een strandtrailer voor rubberboten kunt u vooral gebruiken voor korte afstanden naar het water zoals op een camping. Voor langere afstanden heeft u een wegtrailer nodig die geschikt zijn om de Rubberboot achter de auto mee te nemen. U plaatst uw Rubberboot op de trailer en als u dan bij de aangekomen plaats bent, glijdt u de boot zo het water in.

Strandtrailer Aluminium


De HIBO Aluminium Demontabel is voorzien van 2 kiemrollen die ervoor zorgen dat de boot geleidelijk in en uit het water glijdt. Deze trailer is demontabel en weegt slechts 19 kg. Hierdoor is de trailer eenvoudig mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. Het maximale gewicht dat op de rubberboot strandtrailer kan is 200kg.

Strandwielen


Strandwielen zijn een handig alternatief voor een strandtrailer. Deze wielen worden bevestigd aan de spiegel van een rubberboot. Tijdens het varen kunnen ze worden opgeklapt. Aangekomen bij het strand of de helling, dan kunnen de strandwielen naar beneden worden gedaan. De strandwielen zijn geschikt voor kleine stukjes. Het draagvermogen van de strandwielen is maar liefst 200 kg. De buisdikte is 1.5 mm. De strandwielen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Rubberboot Trailer


Een Rubberboot Trailer is ervoor om uw rubberboot te vervoeren achter uw auto. Dit word ook wel een wegtrailer genoemd. Voor de rubberboot hebben wij een speciale trailer samengesteld, wat het eenvoudig maakt om uw rubberboot te vervoeren. De Rubberboot Trailer heeft een gekeurd Marlin onderstel. De trailer is samengesteld met rollen die het eenvoudig maken de boot in- en uit het water te halen. Een Rubberboot trailer heeft een laadvermogen van maar liefst 400kg. De wielen van de trailer zijn 13 inch en de lengte is 4.75cm.