Ruilen & Retourneren

Hoe kan ik een of meerdere artikelen Ruilen?
Eén of meerdere artikelen ruilen kan eenvoudig en snel. U retourneert de artikelen die u niet wilt houden binnen 14 dagen na de dag van ontvangst. Hoe u dit het beste kunt doen, staat onder het kopje 'retourneren' vermeld. Daarnaast bestelt u via de webshop de nieuwe artikelen. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de retourzending bij ons is aangekomen en verwerkt. Waardoor u de nieuwe artikelen weer snel in huis heeft. Afhankelijk van het orderbedrag betaalt u wel of geen verzendkosten.

Hoe kan ik één of meerdere artikelen Retourneren?

Eén of meerdere artikelen retourneren kan binnen 14 dagen na de dag van ontvangst. Er zijn twee verschillende manieren om te retourneren.

Ten eerste kunt u de artikelen gratis in onze winkel in Joure afgeven tijdens onze openingstijden.


De tweede manier is om de artikelen op eigen kosten naar ons te versturen. In het pakket dient het retourformulier te zitten, deze is te downloaden via de link onderaan deze pagina. Ook kunt u uw retour aanmelden via het online retourformulier onderaan deze pagina, voeg ook in dit geval altijd uw ordernummer toe aan uw retourpakket. Houd er rekening mee dat de artikelen in ongeschonden staat, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien zijn van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak de artikelen goed en stuur het binnen 14 dagen na de dag van ontvangst met voldoende frankering terug.

Wij storten het gehele aankoopbedrag terug inclusief standaard verzendkosten voor de heenzending. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd.

Het bedrag krijgt u zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroeping retour, echter mogen wij wel wachten met de terugbetaling tot totdat de producten zijn ontvangen. Of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Indien u ons tijdens het retourttermijn vooraf op de hoogte brengt van de retour, dan heeft u vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren.

TIP: Een voordelige manier om uw artikelen retour te sturen is via een DPD Pakketshop, hier kunt u de dichtstbijzijnde DPD Pakketshop vinden: https://www.pakkettenversturen.nl

Hoelang heb ik bedenktijd?

U heeft wettelijk 14 dagen bedenktijd. Dit wil zeggen dat u de bestelde product(en) kunt beoordelen/passen. Net zoals u bij ons in de winkel kunt doen. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen herroepen (retourneren). Na het herroepen heeft u 14 dagen de tijd om de retourzending naar ons op te sturen. Let er wel op dat wanneer een product beschadigd is of niet meer als nieuw kan worden verkocht hiervoor kosten in rekening gebracht kunnen worden. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en de werking van de items vast te stellen. Zorg ervoor dat u de producten binnen 14 dagen na ontvangst of binnen 14 dagen nadat u de overeenkomst heeft ontbonden aan ons retourneert, anders kunnen wij de retourzending helaas niet meer accepteren.

Welke artikelen kunnen niet worden geretourneerd?

Artikelen die op maat zijn gemaakt (conform jouw instructies) vallen niet onder het herroepingsrecht en kunt u niet ruilen of retourneren.

Retourformumlier (Herroepingsformulier)
>>Download hier het retourformulier<<

Naast ons eigen retourformulier mag u ook gebruik maken van het Europese herroepingsformulier.
>>Download hier het Europese Herroepingsformulier<<

Retouradres

Rubberbotenonline.nl
t.a.v. Retouren
Ambachtswei 5
8501 XA Joure
Nederland

>>Download hier het retouradres<<


Online Retourformulier
Naast het herroepingsformulier kunt u ook gebruik maken van ons online retourformulier. Daarvoor kunt u onderstaande gegevens invullen. Daarnaast dient u uw ordernummer aan het retourpakket toe te voegen, dit kan bijvoorbeeld door de pakbon bij te sluiten.
Ook kunt u gebruik maken van de bovenstaande download link, hier kunt u ons retouradres downloaden die u vervolgens eenvoudig kunt uitprinten en op het retourpakket kunt plakken.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

 
Code verversen
Vul bovenstaande code in
Dit veld is verplicht!

* zijn verplichte velden
Showroom & Klantenservice Maandag t/m Zaterdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550