Notice: Undefined variable: id_parent_level_3 in /home/elexio/domains/elexioweb.nl/public_html/dev_v1/v.1.0/shopdocs/includes/functions/menu.functions.php on line 1276
Zwemvesten & Reddingsvesten || Rubberbotenonline.nl

Zwemvesten en Reddingsvesten

Zwemvesten en Reddingsvesten

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten zwemvesten en reddingsvesten. Een Zwemvest of Reddingsvest voor heren en dames, Kind Zwemvest of Automatisch Reddingsvest. Wij geven u graag de juiste tips bij het aanschaffen van een nieuw Zwemvest of Reddingsvest. Alle vesten zijn uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld is morgen in huis! Voor vragen of meer informatie over Zwemvesten en Reddingsvesten bel 0513-785550.

Zwemvest

Zwemvesten zijn er in verschillende kleuren en soorten. Het grootste verschil zit in het gebruikte materiaal. Een Neopreen Zwemvest is een comfortabel zwemvest die zich soepel om het lichaam vormt. Naast Neopreen Zwemvesten zijn er ook Nylon Zwemvesten. Een Nylon Zwemvest is iets minder soepel dan een Neopreen zwemvest maar ook Nylon zwemvesten zijn er in verschillen comfort niveaus. Ook hebben we Zwemvesten in een handige opbergtas.


Reddingsvest


De welkbekende oranje of gele reddingsvesten zijn een begrip in de watersport. Een reddingsvest is er voor heren, dames, kinderen en baby's. De reddingsvesten zijn gemaakt op gewicht in combinatie met formaat. Ook verkrijgbaar in een een handige opbergtas voor in de boot.

Automatisch Reddingsvest


Een Automatisch reddingsvest is handig wanneer u niet in aanraking komt met water. Een automatisch reddingsvest heeft een patroon met oplosmiddel die oplost door water en vervolgens het automatische reddingsvest opblaast. Een automatisch reddingsvest heeft altijd een kraag die je op je rug draait. Automatische Reddingsvesten zijn verkrijgbaar in 150N en 275N. Dit getal bepaalt het drijfvermogen van het redddingsvest. Op rustig binnenwater is 150N voldoende. Op groter open water of met een zwaardere outfit raden wij een 275N aan!

Wanneer u dicht op het water zicht kan er vocht in het patroon komen en kan het patroon van het Automatische Reddingsvest springen.

Zwemvest Kind


Kind Zwemvest kopen? of een Reddingsvest kind? Onze vuistregel bij de keuze is: A. Heeft het kind een zwemdiploma? B. Is er toezicht in de buurt? Het grote verschil tussen een kinder zwemvest en reddingsvest is dat een reddingdvest het kind op de rug draait door de kraag. Een zwemvest doet dit niet. Wanneer er iemand snel hulp kan verlenen is dit geen groot gevaar. Ook hebben we een Zwemvest Baby, Zwemvest Peuter. Deze zijn uitgevoerd in Reddingsvest met kraag voor de veiligheid.

Tips Zwemvesten & Reddingsvesten


Een aantal handige tips over Zwemvesten en Reddingsvesten. Volgens het BPR is het verplicht om voor elke opvarende een reddingsvest of zwemvest aan boord te hebben. Hiervoor zijn handige opbergtassen met 4 of 6 zwemvesten of reddingsvesten verkrijgbaar. Ook is het verplicht wanneer je een boot staand bestuurd om een zwemvest of reddingsvest te dragen.

Showroom & Klantenservice Maandag t/m Zaterdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550