Buitenboordmotorslot

Een Buitenboordmotorslot beveiligd uw buitenboordmotor tegen diefstal. Een motor achter een boot is een gewild object onder de dieven, een goed slot is dan ook een belangrijke preventie maatregel tegen diefstal. Er zijn vele verschillende soorten sloten variërend in prijs. Deze prijs hangt voornamelijk af of een Buitenboordmotorslot SCM gekeurd is of niet. Een SCM keurmerk wordt voor veel verzekeraars verplicht bij het afsluiten van een verzekering van uw boot en buitenboordmotor.

SCM Buitenboordmotorslot


Allereerst is het belangrijk om te weten dat vrijwel elke verzekeraar eist dat uw Buitenboordmotor beveiligt is met een SCM gekeurd Buitenboordmotorslot. SCM is het certificatie-instituut in Nederland op het gebied van voertuigbeveiliging. Heeft u uw Buitenboordmotor (en boot) verzekerd? Kies dan voor een SCM gekeurd slot zodat u bij diefstal aanspraak kunt maken op uw verzekering. Een buitenboord slot is vaak uit te breiden met een kettingslot zodat u zowel uw boot als motor SCM kunt beveiligen met één sleutel.

Ook is het belangrijk welk type en merk Buitenboordmotor u heeft en hoeveel PK, zo kunt u kiezen welk Buitenboordmotorslot geschikt is voor uw Buitenboordmotor.

DoubleLock is een bekende leverancier van SCM en ART gekeurde sloten. Ook voor de watersport hebben zij een breed assortiment waarbij kwaliteit voorop staat.  Het assortiment voor de watersport sloten bestaat o.a. uit een bootslot, steigerslot en trailerslot. Maar ook een buitenboordmotorslot

Buitenboordmotorslot Kopen


Heeft u een Buitenboordmotor t/m 20 pk met knevelbevestiging kies dan voor de Doublelock Outboard Lock Long. Deze kan gecombineerd worden met een kettingslot zodat u uw combinatie kunt beveiligen.

Wanneer u een Buitenboordmotor met boutbevestiging heeft is de Doublelock Outboard Lock SCM het meest geschikt. Ook deze kan gecombineerd worden met een kettingslot, deze combinatie voor boot en motor is als geheel SCM gekeurd.

Is een combinatie beveiliging met kabelslot voor u niet nodig? Dan kunt u ook gaan voor Powerlock BBM-I SCM t/m 10 PK of Powerlock BBM-II SCM Vanaf 10 PK geschikt voor Boutbevestiging. Voor de knevelbevestiging is dan het Powerlock BBM-XL SCM Buitenboordmotorslot het meest geschikt.

Meer informatie of advies welk slot geschikt is voor uw buitenboordmotor? Bel of mail gerust. 0513-785550 of info@rubberbotenonline.nl

Showroom & Klantenservice Maandag t/m Zaterdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550