Trailerslot

U kunt uw boottrailer op verschillende manieren beveiligen tegen diefstal, de meest gebruikte sloten zijn een disselslot en wielklem. Het is belangrijk wanneer u de trailer heeft verzekerd om uw polisvoorwaarden goed door te nemen wat uw verzekeraar precies eist. Vaak denkt men dat alleen een Disselslot of wielklem voldoende is, steeds vaker eisen verzekeraar u uw boottrailer beveiligd met zowel een disselslot als een wielklem. Ook is het goed om te weten dat een slot altijd gekeurd moet zijn, SCM is het keurmerk dat vrijwel elke verzekeraar eist. Let dan ook goed op dat het trailerslot een SCM Disselslot en een SCM Wielkem moet zijn!

Heeft u vragen over de een Trailerslot? 0513-820111 of info@rubberbotenonline.nl

SCM Gekeurd Trailerslot

Vrijwel elke verzekeraar eist dat u uw Trailer beveiligt met een SCM gekeurde Wielklem en Disselslot. SCM is certificatie-instituut in Nederland op het gebied van voertuigbeveiliging.

Vaak wordt gedacht dat alleen een Disselslot of Wielklem voldoende is voor de verzekeraar, alleen wanneer er zowel een Disselslot als Wielklem is aangebracht bent u verzekerd!

Trailerslot Kopen

Belangrijk is om te weten wat voor type Trailer u heeft om het juiste Trailerslot te bepalen.
De Powerlock Wielklem Koala SCM is ons meest verkochte wielklem, deze is geschikt voor 13”-15” wielen.
Wanneer uw trailer een Alko koppeling heeft bent u het Doublelock Compact Eagle disselslot nodig, de Doublelock Compact Condor is geschikt voor alle andere koppelingen.

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten | Vragen? 0513-785550 verkoop@rubberbotenonline.nl