Wielklem

Een wielklem is bedoeld om uw aanhanger, caravan of boottrailer te beschermen tegen diefstal. De klem kunt u om uw band heen zetten zodat hij vast staat en nergens heen kan. Het is een stalen ronde schijf, die meestal de kleur geel heeft. Door deze felle kleur schrikt hij dieven af. De verzekeraar eisen dat u uw trailer met een SCM Slot beveiligd. De klem heeft een paar voordelen zoals: dat de klem het hele wiel blokkeert, ook zijn er universele uitvoeringen. De wielbouten worden afgedekt met de klem. Ook een enorm voordeel van een klem is dat hij vrijwel op elk wiel of band geplaatst kan worden.

Wielklem SCM


Een wielklem SCM is een gekeurd trailerslot, die aan alle eisen voldoet van het SCM. Bij sommige verzekeringen is een SCM trailerslot een eis. Een SCM gekeurd beschermingsmiddel is geen must wanneer de verzekeraar dit niet eist. Wel is het aan te raden om een gekeurd slot te gebruiken. Het verschil tussen een gekeurd en niet gekeurd slot is het gemak waarmee het slot doorgebroken kan worden. Een overweging om een niet gekeurd slot te kopen kan zijn omdat deze goedkoper zijn. Ook kijken dieven niet naar of het gekeurd is, het moet ze afschrik effect van een slot kan soms al voldoende zijn.

Wielklem aanhanger

 

Een wielklem aanhanger is het populairste voor een aanhanger. De klem moet ervoor zorgen dat het wegrijden onmogelijk wordt gemaakt of bemoeilijkt moet worden. Het handigst om de klem te gebruiken is op de camping, of als uw aanhanger of caravan ergens lang blijft staan. Er zit geen verschil tussen een aanhanger of een caravan wielklem.

 

Wielklem kopen

 

Een wielklem kopen is bij ons voor 23:59 besteld, morgen in huis! Er zijn 2 soorten klemmen. Namelijk de universele en de maat specifieke. Het verschil tussen deze 2 sloten is dat de universele op elk wiel past en eenvoudig aan te brengen is. De Ook kan deze soort op elke trailer geplaatst worden. Bent u nog opzoek naar een disselslot? Ook die hebben wij in ons assortiment.

Showroom & Klantenservice Dinsdag t/m Vrijdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550