7 dagen per week geopend! Maandag t/m Zaterdag 10:00 -17:00 & Zondag 12:00 - 17:00 | Vragen? 0513-785550

Buitenboordmotor Kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe Buitenboordmotor voor achter uw Boot? In ons assortiment treft u Buitenboordmotoren van 2.5 pk t/m 50 pk maar ook een Elektrische Buitenboordmotor of Tweedehands Buitenboordmotor. Een Buitenboordmotor is er met een kortstaart, langstaart of extra langstaart. Achter een Rubberboot moet altijd een kortstaart. Standaard is een Buitenboordmotor uitgevoerd met stuurknuppel en handstart. Maar u kunt ook kiezen uit andere uitvoeringen zoals met afstandsbesturing, elektrische start of power tilt.

Wij begrijpen goed dat u bij het aanschaffen van een Buitenboordmotor een goed advies wilt. Tijdens onze openingstijden bent u welkom in onze showroom, bel ons op 0513-820111 of mail naar info@rubberbotenonline.nl

Naast het aanschaffen van een nieuwe Buitenboordmotor kunt u uw gebruikte Buitenboordmotor bij ons inruilen en terecht voor onderhoud en reparatie aan uw Buitenboordmotor.

Buitenboordmotor Kopen

 

Een Buitenboordmotor kopen kan online maar u bent ook welkom in onze showroom waar wij u graag alle voor- en nadelen uitleggen en u uiteindelijk met de juiste Buitenboordmotor het water op kunt.

 

Buitenboordmotor Onderhoud

 

Een goed onderhoud aan uw Buitenboordmotor is van groot belang, de meeste merken eisen een jaarlijkse winterbeurt om recht te hebben op de fabrieksgarantie. Wij hebben in het najaar voor onze vaste klanten interessante aanbiedingen voor een winterbeurt.
Op onze Onderhoud en Reparatie pagina geven wij u enkele handige tips om uw Buitenboordmotor goed te onderhouden.

 

Tweedehands Buitenboordmotor

 

Naast nieuwe Buitenboordmotoren hebben wij ook een aanbod Tweedehands Buitenboordmotoren. Geregeld ruilen wij een gebruikte buitenboordmotor in, deze worden in onze werkplaats nagekeken en voorzien van onderhoud.
Kom langs in onze showroom voor het actuele aanbod of kijk onder de categorie “Tweedehands Buitenboormotor”

 

Buitenboordmotor Merken

 

In on assortiment hebben wij de Tohatsu Buitenboordmotoren en Honda Buitenboordmotoren. Maar ook Mercury en Suzuki Buitenboordmotoren. Bij ons krijgt u volledige fabrieksgarantie op alle nieuwe Buitenboordmotoren. En ook voor service en onderhoud kunt terecht in onze werkplaats.