Rubberboot Reparatie

Wij hebben alle benodigheden voor uw rubberboot reparatie. Informatie of advies over uw Rubberboot Reparatie? Kijk dan op onze informatie pagina (klik hier) of neem contact met ons op. Wij adviseren u graag de juiste reparatieset voor uw rubberboot reparatie.

Rubberboot Reparatieset

 

Om de rubberboot reparatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij voor u een complete rubberboot reparatieset (link) In deze reparatieset zitten alle benodigdheden voor de reparatie aan uw rubberboot.

 

Rubberboot Lijm

 

Een rubberboot is opgebouwd uit meerdere lagen. U bent dus een rubberboot lijm in meerdere componenten nodig. Deze reparatie vergt veel geduld. De lijm voor de rubberboot dient in 3 fases aangebracht te worden. Tussen deze fases zit een droog tijd van 24 uur. Let wel op dat u de rubberboot lijm niet gebruikt in een vochtige ruimte.

 

Naast een 3 componenten lijm hebben we ook PVC lijm (link), deze kunt u gebruiken om een los stuk pvc op uw rubberboot aan te brengen.

Rubberboot Plakset

 

Is uw rubberboot lek of loopt hij leeg? Wij hebben een plakset voor uw rubberboot. De Rubberboot plakset bestaat uit een los stuk pvc welke u in uw kleur kunt kiezen en PVC lijm voor het aanbrengen van de plakker.

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten | Vragen? 0513-785550 verkoop@rubberbotenonline.nl